Automonteurs en andere technische beroepen hebben regelmatig behoefte aan gedoseerd licht op lastige plaatsen zoals onder een auto, tussen het plafond e.d. Daarbij willen zij de handen vrij hebben. Omdat Led Lenser op dit moment geen magnetische lampen in het assortiment heeft bieden wij een oplossing met de Gorrilatorch serie van Joby. Deze Led lampen zijn gemonteerd op een mini-statief met krachtige magneetpoten. De belangrijkste modellen zijn de Gorillatorch Flare en de Gorillatorch Blade.

Gorillatorch Flare

De Gorillatorch Flare is uitermate bruikbaar bij montage-werkzaamheden. Door de buigbare statiefpoten en de sterke magneten in de voeten is een goede bevestiging onder allerlei omstandigheden mogelijk. Daarbij maakt het niet uit of de Flare tijdens een regenbui wordt gebruikt. De witte led heeft een lichtopbrengst van 100 lumen en is in 3 trappen regelbaar. De witte en de rode leds kunnen naast continu branden ook nog knipperen.

Folder Gorillatorch Flare.
De adviesprijs bedraagt € 45,95 inclusief 19% BTW.

Gorillatorch FL2 Flare

Gorillatorch Blade

De Gorillatorch Blade is een veelzijdig inzetbare zaklamp. Het statief is ook hier buigbaar en heeft magneetvoeten, wat een goede bevestiging garandeert, maar de lamp kan ook los worden gebruikt. De lichtopbrengst is standaard 65 lumen en in de powerstand 130 lumen. De lichtbundel is bovendien in grootte regelbaar. De Blade is uitgevoerd met een oplaadbare Li-ion batterij. Opladen kan via het stopcontact of via een USB poort.

Folder Gorillatorch Blade.
De adviesprijs bedraagt € 75,-- inclusief 19% BTW.

gorillatorch